C-LEARNING  betekent dat dit traject in belangrijke mate uit contactonderwijs bestaat en in mindere mate uit afstandsonderwijs.

Je krijgt op zeer regelmatige basis les van het lectorenteam, je voert via afstandsonderwijs een aantal opdrachten uit en je brengt zowel stage als VDS tot een goed einde.  

 

Enkele getuigenissen over C-LEARNING

Diane, 45 jaar, kapster: "Al 25 jaar heb ik een eigen zaak. Nu wil ik mijn beroepservaring en vakkennis overdragen aan leerlingen van het middelbaar onderwijs. Maandag is mijn sluitingsdag en dan volg ik het C-learning traject. Werk en studie combineren lukt mij dus, ook omdat het traject over langere tijd gespreid is én omdat het lectorenteam mij voortdurend met raad en daad bijstaat."

Wim, 24 jaar, verpleegkundige: "Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn job in het ziekenhuis maar ooit wil ik voor de klas staan. Daarom volg ik nu reeds de lerarenopleiding. C-learning is voor mij de ideale oplossing om werk, studies en een sociaal leven te combineren."

Els, 30 jaar, master biologie: "Met twee kindjes en een veeleisende functie in een privébedrijf, heb ik mijn handen meer dan vol. Toch droom ik al jaren van een job in het onderwijs. Dankzij C-learning kan ik de eerste stap zetten om die droom te realiseren zonder mijn gezin en mijn huidige beroep te verwaarlozen."

 

In semester 2 van het schooljaar 2018-2019 start er geen c-learningtraject.